Comunicarea și informarea eficientă sunt indispensabile bunei organizări și progresului în general. La nivel de organizații non-profit, asociații și fundații mereu sunt probleme la acest subiect. Membrii, asociații, partenerii acestor organizații tind să investească predominant în interesul personal în detrimentul interesului comun. Este un fenomen comun, care ține de instincte și nevoi primare individuale. Dar atunci când se ivesc situații de criză, instinctul de supraviețuire în grup domină instinctul de supraviețuire individuală. Omul trece de la individ (indivizibil, unic!) la persoană (persona, latină, personaj), adică membru într-o scenă, în piesa de teatru a umanității, interpretarea extinsă a realității care include inter-dependența de și cu alte persoane.

Cu mulțumiri și recunoștință d-lui Bogdan Anders (web master, web designer și CEO la Firmastart.de) am reușit să avem un site simplu dar elegant în care să putem publica informațiile necesare bunului mers al progresului Yumeiho în România.

Conținutul a fost introdus de mine, autorul acestei postări. Rog indulgență la reproșuri vis a vis de inerente omisiuni și greșeli, dar mai ales rog în mod deosebit corectură și constructivă critică!

Sper să folosim în mod constructiv, productiv și eficient oportunitățile create prin existența acestui site.

Sorin Iga