Societatea Română de Yumeiho organizează în mun. Timișoara, în perioada 07 – 14 Mai 2022, un nou curs de inițiere și perfecționare în Terapia Manuală Japoneză Yumeiho.

Condițiile generale de înscriere și participare la cursurile de Yumeiho sunt precizate aici: https://sry.ro/despre-inscrierea-la-cursuri-competente-documente-si-conditii-de-practica-yumeiho/

  • Atenție! La acest curs sunt doar 24 de locuri disponibile pentru debutanți! Înscrierea (rezervarea locului) este asigurată prin achitarea avansului – suma de 300 lei.

&. Prețuri: 

  • Debutanți – 1900 lei (Suma include toate costurile); 
  • Candidați la gr. 2 – 1900 lei (Suma include toate costurile);
  • Stagiu post gr. 2 – 900 de lei (Suma include toate costurile);
  • Candidați gr. 3 – 2600 lei (Suma include toate costurile); 
  • Stagiu perfecționare post gr. 3 – taxa de participare va fi definită pentru fiecare participant în parte în funcție de: vechime; numărul de stagii absolvite; dacă este membru SRY sau nu; implicarea activă în promovare Yumeiho sau nu; și altele.

&. Program curs: L – V: 9 – 14; S-D: 13 – 18;

&. Locație curs: ”Beauty Center”, str Iancu Flondor nr. 12-14.

&. Documente primite la absolvire: Certificat de Absolvire emis de Societatea Română de Yumeiho și Diplomă emisă de Centrul de Yumeiho din Japonia (pentru absolvenții gradelor 1,2,3,4.)

& Instructor coordonator: Sorin Iga – 6 Dan Yumeiho Shihandai.

Contact pentru înscrieri: e-mail: iga.alex@gmail.com      telefon: 0744 573 177

Alte informații privind condițiile de participare la cursuri și cele de practică Yumeiho puteți găsi pe site-urile: www.sry.ro și www.yumeiho.eu