Societatea Română de Yumeiho organizează la Timișoara, în perioada 25 septembrie  – 02 octombrie 2021, curs de inițiere și perfecționare în terapia manuală japoneză Yumeiho.

Cursul se va desfășura cu respectarea legislației în vigoare și a normelor de prevenție sanitară valabile în perioada desfășurării evenimentului.

Informații privind regulile și condițiile (generale) de participare puteți găsi  aici: (https://sry.ro/despre-inscrierea-la-cursuri-competente-documente-si-conditii-de-practica-yumeiho/)

  • Detalii:

&. Prețuri (orientative, circumstanțele organizatorice și socio-politice pot induce modificări): debutanți – 1800 lei (inclusiv diploma japoneză); Candidații gr. 2 – 1800 lei (include diploma Japoneză); Stagiu post gr. 2 – 900 de lei; Candidați gr. 3 – 2500 lei (include diploma Japoneză); stagiu post gr. 3 – taxa de participare va fi definită pentru fiecare participant în parte în funcție de: vechime; numărul de stagii absolvite; dacă este membru SRY sau nu; implicarea activă în promovare Yumeiho sau nu; și altele.

&. Program curs: dimineața, zilnic, în intervalul orar anunțat în zilele prealabile cursului.

&. Locație curs: SPA – ”Beauty Center”, str. Iancu Flondor nr. 12-14

&. Documente absolvire: Certificat de Absolvire emis de Societatea Română de Yumeiho, Diplomă emisă de Centrul de Yumeiho din Japonia (pentru absolvenții gradelor 1,2,3,4.)

Alte informații privind condițiile de participare la cursuri și cele de practică Yumeiho puteți găsi pe site-urile: www.sry.ro și www.yumeiho.eu

Instructor: Sorin Iga – 6 dan yumeiho shihandai.

Pentru informații și înscrieri contactați: e- mail: iga.alex@gmail.com sau yumeiho@sry.ro  Tel. 0744 573 177