Societatea Română de Yumeiho în colaborare cu ”Musubi Dojo” organizează în mun. Cluj Napoca o nouă serie de cursuri de inițiere și perfecționare în Terapia Manuală Japoneză Yumeiho, astfel:

  • În perioada 0310 Septembrie 2022 va avea loc Cursul de Inițiere debutanți. Absolvenții debutanți vor primi gradul 1  (1 Dan yumeiho) iar posesorii 1 Dan Yumeiho gradul 2 (2 Dan yumeiho).
  • Atenție! La acest curs sunt doar 24 de locuri disponibile! Înscrierea (rezervarea locului) este asigurată prin achitarea avansului – suma de 500 de lei.

 

  • În perioada 12 17 Septembrie 2022 va avea loc Cursul de perfecționare în terapia manuală japoneză Yumeiho, adresat posesorilor gradelor (Dan) 2, 3, 4 și 5.

&. Prețuri:

  • Debutanți – 2000 de lei (Suma include toate costurile);
  • Candidați la gr. 2 – 2000 de lei (Suma include toate costurile);
  • Stagiu post gr. 2 – 1000 de lei (Suma include toate costurile);
  • Candidați gr. 3 – 2700 lei (Suma include toate costurile);
  • Stagiu perfecționare post gr. 3 – taxa de participare va fi definită pentru fiecare participant în parte în funcție de: vechime; numărul de stagii absolvite; dacă este membru SRY sau nu; implicarea activă în promovare Yumeiho sau nu; și altele.

&. Program curs: zilnic în perioadele precizate mai sus, în intervalul orar 9 – 14  (+/-  30 de minute, depinde de cvorum)

&. Locație curs: Musubi Dojo, Str. Plopilor nr. 62.

&. Documente primite la absolvire: Certificat de Absolvire emis de Societatea Română de Yumeiho și Diplomă emisă de Centrul de Yumeiho din Japonia (pentru absolvenții gradelor 1,2,3,4.)

& Instructor coordonator: Sorin Iga – 6 Dan Yumeiho Shihandai.

Contact pentru înscrieri: e-mail: sorin.iga@gmail.com & yumeiho@sry.ro       telefon: 0741033939

Condițiile de participare la cursurile de Yumeiho se găsesc aici: https://sry.ro/despre-inscrierea-la-cursuri-competente-documente-si-conditii-de-practica-yumeiho/

Alte informații privind participarea la cursuri și informații despre Yumeiho puteți găsi pe site-urile: www.sry.ro și www.yumeiho.eu