Începând cu anul 2009 Societatea Română de Yumeiho a organizat seminarii Yumeiho naționale anuale. La aceste seminarii am invitat și colegi din alte țări astfel încât începând cu anul 2011 seminariile naționale au devenit europene și internaționale (conform numărului de participanți din străinătate și a țărilor de origine a acestora).

Seminarul Național din anul 2020 a avut un caracter aniversar, a fost anul în care Societatea Română de Yumeiho a împlinit 20 de ani de la fondare. Am fi vrut să-l organizăm la Timișoara, orașul în care s-a fondat S.R.Y. dar situația creată de restricțiile impuse de pandemia Covid-19 ne-au împiedicat să îndeplinim acest deziderat firesc. Încercăm să realizăm acest obiectiv în anul curent, 2021.

Seminarul Național de Yumeiho din anul 2021 va avea loc în perioada 27 iunie – 03 iulie în Timișoara. Suntem optimiști și credem că pandemia își va diminua amploarea până atunci și implicit restricțiile aferente vor fi anulate sau diminuate.

În funcție de numărul de participanți vom alege locația, am prefera să avem posibilitatea desfășurării activităților seminarului și în aer liber. Este foarte important ca doritorii să-și anunțe participarea până cel târziu 01 mai 2021. În acest fel vom putea organiza mai eficient seminarul (cazare, spațiul de desfășurare etc).

Condiții de înscriere și participare:

  • Absolvent/ă curs/uri Yumeiho – posesor a minim 1 Dan (grad 1)*;
  • Achitarea avansului, nereturnabil după data de 01.05.202, deoarece vom comanda folosind acești bani pachetul de protocol (de exemplu: tricouri, hanorace, mape, agende, pixuri etc.); Plata integrală a taxei de participare până în cel târziu prima zi de seminar.
  • Îndeplinirea cerințelor prevăzute de reglementările (legislația) în vigoare pentru acea perioadă;
  • * ! Posesorii gradului 1 care doresc să participe la seminar o pot face doar cu recomandarea – acceptul instructorului coordonator! (de la care au obținut gradul 1).
  • PERIOADA ÎNSCRIERILOR: 01 MARTIE – 30 APRILIE 2021!

Alte detalii și informații privind înscrierea, participarea și desfășurarea seminarului vor fi publicate prin actualizarea acestui articol, prin postări pe paginile și grupurile de socializare ale S.R.Y. și prin contact e-mail la adresa: yumeiho@sry.ro