Seminarul Național de Yumeiho din anul 2021 va avea loc în perioada 27 iunie – 03 iulie în zona BĂILE BALVANYOS la pensiunea ”Istvana”.

Condiții de înscriere și participare:

  • Absolvent/ă curs/uri Yumeiho – posesor a minim 2 Dan (grad 2)*;
  • Achitarea avansului, nereturnabil după data de 20.05.202, deoarece vom comanda folosind acești bani pachetul de protocol (de exemplu: tricouri, mape, agende, pixuri etc.); Plata integrală a taxei de participare până în cel târziu prima zi de seminar.
  • Îndeplinirea cerințelor prevăzute de reglementările (legislația) în vigoare pentru acea perioadă;
  • * ! Posesorii gradului 1 care doresc să participe la seminar o pot face doar cu recomandarea – acceptul instructorului coordonator! (de la care au obținut gradul 1).
  • PERIOADA ÎNSCRIERILOR: 01 APRILIE – 20 MAI 2021!

Pentru informații privind rezervarea cazării contactați vă rog pe d-na Toth Anna Maria: tel. 0728 209 062, e-mail: toth.anna@live.com

Pentru înscrieri accesați și completați informațiile solicitate la acest link: https://docs.google.com/forms/d/1aQcGQvZ9nVK37r0rubheyrwVXyFWEMrVGZn-sASrZrw/viewform?edit_requested=true

Pentru informații privind plata avansului și a taxei de participare scrieți vă rugăm e-mail la adresa: yumeiho@sry.ro (!după completarea formularului de înscriere aflat la link-ul de mai sus!)