Societatea Română de Yumeiho organizează în mun. Cluj Napoca o nouă serie de cursuri de inițiere și perfecționare în Terapia Manuală Japoneză Yumeiho, detalii în continuare:

  • În perioada 2027 Ianuarie 2024 va avea loc Cursul de Inițiere dedicat debutanților (absolvenții vor primi gr. 1 – 1 dan yumeiho) și posesorilor 1 Dan candidați la gr. 2 (2 Dan yumeiho).
  • Atenție! La acest curs sunt doar 24 de locuri disponibile! Înscrierea (rezervarea locului) este asigurată prin achitarea avansului – suma de 500 lei.
  • În perioada 29 Ianuarie03 Februarie 2024va avea loc Cursul de perfecționare în terapia manuală japoneză Yumeiho, adresat posesorilor gradelor (Dan) 2, 3, 4 și 5.

Informații privind Condițiile de Participare se pot obține accesând acest link: https://sry.ro/despre-inscrierea-la-cursuri-competente-documente-si-conditii-de-practica-yumeiho/

&. Prețuri:

  • Debutanți (candidați pentru gradul 1)2500 lei
  • Candidați pentru 2 – 2500 lei
  • Stagiu post gr. 2 – 1250 de lei
  • Candidați gr. 3 – 3500 lei
  • Stagiu perfecționare post gr. 3 – taxa de participare va fi definită pentru fiecare participant în parte în funcție de: vechime; numărul de stagii absolvite; dacă este membru SRY sau nu; implicarea activă în promovare Yumeiho sau nu; și altele.

&. Program curs: zilnic în perioadele precizate mai sus, în intervalul orar 9 – 14  (+/-  30 de minute, depinde de cvorum)

&. Locație curs: Musubi Dojo, Str. Plopilor nr. 62.

&. Documente primite la absolvire: Certificat de Absolvire emis de Societatea Română de Yumeihoși Diplomă (aferentă gradului obținut) emisă de Centrul de Yumeiho din Japonia (pentru absolvenții gradelor 1, 2, 3, 4)

& Instructor coordonator: Sorin Iga – 6 Dan Yumeiho Shihandai.

& Informații privind Condițiile de Participare se pot obține accesând acest link: https://sry.ro/despre-inscrierea-la-cursuri-competente-documente-si-conditii-de-practica-yumeiho/

Contact pentru informații și înscrieri:

e-mail: sorin.iga@gmail.com  & yumeiho@sry.ro       telefon: 0741033939

Alte informații privind condițiile de participare la cursuri și cele de practică Yumeiho puteți găsi pe site-urile: www.sry.ro și www.yumeiho.eu