yumeiho Cluj

Societatea Română de Yumeiho organizează în mun. Cluj Napoca o nouă serie de cursuri de inițiere și perfecționare în Terapia Manuală Japoneză Yumeiho, astfel:

  • În perioada 22 – 29 ianuarie 2022 va avea loc Cursul de Inițiere debutanți (absolvenții vor primi gr. 1 – 1dan yumeiho) și Cursul de promovare în grad pentru deja posesorii 1 Dan care doresc obținerea gradului 2 (2 Dan yumeiho). 
  • Atenție! La acest curs sunt doar 24 de locuri disponibile! Înscrierea (rezervarea locului) este asigurată prin achitarea avansului – suma de 300 lei.
  • În perioada 31 Ianuarie – 05 Februarie 2022 va avea loc Cursul de perfecționare al practicanților și terapeuților Yumeiho. Nivel intermediar și avansați în terapia manuală japoneză Yumeiho. Curs  adresat posesorilor gradelor (Dan) 2, 3, 4 și 5. 

& Condiții de înscriere și participare: https://sry.ro/despre-inscrierea-la-cursuri-competente-documente-si-conditii-de-practica-yumeiho/

&. Prețuri: 

  • Debutanți – 1900 lei (Suma include toate costurile); 
  • Candidați la gr. 2 – 1900 lei (Suma include toate costurile);
  • Stagiu post gr. 2 – 900 de lei (Suma include toate costurile);
  • Candidați gr. 3 – 2500 lei (Suma include toate costurile); 
  • Stagiu perfecționare post gr. 3 – taxa de participare va fi definită pentru fiecare participant în parte în funcție de: vechime; numărul de stagii absolvite; dacă este membru SRY sau nu; implicarea activă în promovare Yumeiho sau nu; și altele.

&. Program curs: zilnic în perioadele precizate mai sus, în intervalul orar 9 – 14  (+/-  30 de minute, depinde de cvorum)

&. Locație curs: Musubi Dojo, Str. Plopilor nr. 62, Cluj Napoca.

&. Documente primite la absolvire: Certificat de Absolvire emis de Societatea Română de Yumeiho, Diplomă emisă de Centrul de Yumeiho din Japonia (pentru absolvenții gradelor 1,2,3,4.)

& Instructor coordonator: Sorin Iga – 6 Dan Yumeiho Shihandai.

Contact pentru înscrieri: e-mail: sorin.iga@gmail.com & yumeiho@sry.ro       telefon: 0741033939

Alte informații privind condițiile de participare la cursuri și cele de practică Yumeiho puteți găsi pe site-urile: www.sry.ro și www.yumeiho.eu