Societatea Română de Yumeiho în colaborare cu Clinica ”PUNCT EVO” organizează în mun. BRAȘOV o nouă serie de cursuri de inițiere și perfecționare în Terapia Manuală Japoneză Yumeiho, astfel:

  • În perioada 0108 Octombrie2022 va avea loc Cursul de Inițiere debutanți (absolvenții vor primi gr. 1 – 1dan yumeiho) și Cursul de Perfecționare pentru posesorii 1 Dan, candidați la gr. 2 (2 Dan yumeiho).
  • Atenție! La acest curs sunt doar 24 de locuri disponibile! Înscrierea (rezervarea locului) este asigurată prin achitarea avansului – suma de 500 de lei.

 

  • În perioada 10 15 Octombrie 2022 va avea loc Cursul de perfecționare pentru practicanții Yumeiho aflați la nivelul intermediari și pentru Terapeuții Yumeiho. Curs și stagiu de perfecționare adresat posesorilor gradelor (Dan) 2, 3, 4 și 5.

 

&. Prețuri:

–    Debutanți – 2000 lei;

  • Candidați la gr. 2 – 2000 lei ;
  • Stagiu post gr. 2 – 1000 de lei;
  • Candidați gr. 3 – 2700 lei;
  • Stagiu perfecționare post gr. 3 – taxa de participare va fi definită pentru fiecare participant în parte în funcție de: vechime; numărul de stagii absolvite; dacă este membru SRY sau nu; implicarea activă în promovare Yumeiho sau nu; și altele.

&. Program curs: zilnic în perioadele precizate mai sus, în intervalul orar 9 – 14  (+/-  30 de minute, depinde de cvorum)

&. Locație curs: Clubul Sportiv Kokoro, Str. Carpaților nr. 60. (în incinta Metrom)

&. Documente primite la absolvire: Certificat de Absolvire emis de Societatea Română de Yumeiho și Diplomă emisă de Centrul de Yumeiho din Japonia (pentru absolvenții gradelor 1,2,3,4.)

& Instructor coordonator: Sorin Iga – 6 Dan Yumeiho Shihandai.

Contact pentru înscrieri: d-na Loredana Topolnițchi

– e-mail: loretopo22@gmail.com & yumeiho@sry.ro

– telefon: 0762 677 670

Alte informații privind condițiile de participare la cursuri și cele de practică Yumeiho puteți găsi pe site-urile: www.sry.ro și www.yumeiho.eu