Despre Grupul de Studiu şi Practică Yumeiho din Braşov

Undefined

Cu ocazia acestui număr al buletinului informativ o parte din practicanţii de Yumeiho® din Brasov sărbătoresc un an de întruniri atât în scopul practicii şi perfecţionării tehnicii Yumeiho® de bază dar cât şi pentru a avea grijă reciprocă de noi. Pe parcursul anului am avut surpriza plăcută prin prezenţa la grup a câţiva colegi din alte oraşe cum ar fi Sighişoara, Miercurea-Ciuc şi Bucureşti, care au decis să ni se alăture fie con-stant , fie sporadic .
Numărul total de persoane care s-au strâns pe parcursul anului a fost în jur de 30, cea mai numeroasă întrunire adunând 16 colegi.
Din decembrie 2010, pentru a avea mai multă eficienţă, împreună cu domnul Florin Manoloiu (instructor grad 4) de la Bucureşti , ne-am hotărât să dezbatem la fiecare reuniune o temă medicală. Structura acestor teme fiind una de bază, imperios necesară celor care vor să se dedice acestui sistem terapeutic, dar în acelaşi timp accesibilă şi uşor de înţeles celor care doresc să-şi îmbogăţească cultura medicală pentru folosinţa proprie. Temele abordate (prezentate mai jos) se vor relua şi în anul ce vine dar sub formă de sinteză pentru cei care vor să se alăture acestor întruniri lunare.
Mentionez că la aceste întruniri de practică Yumeiho® este liber oricine să ia parte fie că această terapie reprezintă o modalitate de trai sau un ajutor apropiaţilor, indiferent că doresc sa-şi îmbunătăţească tehnica, să înveţe ceva nou sau să ofere şi să primească Yumeiho®.
Organizator: Loredana Anghel Sfecla
Instructori: Florin Manoloiu, grad 4; Loredana Anghel, grad 3.
Teme: 2010-2011- hernia de disc, spondilolistezis, spondiloliza, osteoporoza, hemofilia şi alte boli de coagulare ale sângelui, particularităţi ale vertebrelor.
Autor: Loredana Anghel

Foto: 04.09.2010


Foto:15.01.2011


Foto:16.04.2011